Mai mulți elevi au fost găsiți drogați în curtea unei școli din Hunedoara

Trei elevi, în vârstă de 14 ani au ajuns la spital, în stare gravă după ce ar fi consumat substanţe psihotrope, chiar în curtea unei școli din Petroşani.

Alarma a fost dată în cursul dimineții, când poliţiştii din Petroşani au fost sesizaţi pe numărul unic de urgenţă despre faptul că trei elevi, care se află în curtea unei şcoli par să fie sub influenţa unor substanţe interzise.

La scurt timp după apel, poliţiştii i-au identificat pe cei trei minori, toţi în vârstă de 14 ani, elevi ai şcolii respective.

Ulterior, cei trei elevi au fost preluaţi de un echipaj medical şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Petroşani, unde le-au fost acordate îngrijiri medicale.

„În cazul celor trei minori, analizele medicale au indicat posibilitatea prezenţei în organism a unei substanţe psihotrope, motiv pentru care poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Cazul se află în atenția polițiștilor care au întocmit un dosar penal, cercetările urmând să fie continuate de către ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Hunedoara, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptelor şi pentru luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...