Toba și cârnații din bagajul unui deputat, confiscate la Aeroportul din Seul

Deputatul Ben Oni Ardelean a făcut o vizită în Coreea De Sud. Nelipsite din bagajul deputatului au fost toba și cârnații, care i-au fost confiscate la aeroport.

„Nu a fost un incident de securitate, dar cei de acolo au considerat că produsele cu carne nu pot intra în Coreea de Sud, chiar dacă erau cu etichetă, aveam factură pentru ele” a declarat deputatul pentru G4Media.

Potrivit regulilor sanitar-veterinare stricte din țară, deputatul nu avea voie să introducă în Coreea de Sud preparate din carne. Ben Oni Ardelean avea în bagaj și brânză, însă cu aceasta nu a întâmpinat probleme.

„Era în preajma Crăciunului și urma întâlnirea cu comunitatea română, am luat în bagajul de cală câteva produse românești cu etichetă… M-au lăsat să intru doar cu brânzeturi, fără produsele din carne”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...