Crăciun și Revelion la Straja. Sărbători de vis în vârf de munte, cu bucate alese

Românii au intrat în febra căutării ofertelor de cazare pentru sărbătorile de iarnă. Majoritatea dintre aceștia aleg stațiunile montane pentru perioada respectivă. Pentru Crăciun și Revelion la Straja, turiștii au la dispoziție o varietate de oferte de cazare.
Crăciun și Revelion la Straja, ideale pentru iubitorii sporturilor de iarnă

Stațiunea Straja este una dintre cele mai frumoase dintre bogățiile montaje ale țării. Situată pe Valea Jiului, Hunedoara, aproape de Lupeni, Straja este poziționată la peste 1400 m altitudine.

Aceasta a fost declarată stațiune turistică în 2002, atingând standardele în acest sens. La Straja, doritorii găsesc 12 pârtii de ski și numeroase unități de cazare pentru toate gusturile și buzunarele. De altfel, în zonă vă puteți bucura și de alte obiective turistice.

Numeroși turiști s-au întrecut deja în a alege o ofertă de cazare pentru Crăciun și Revelion la Straja. Totuși, mai există încă disponibilitate în zonă.

La Vila Alpin de la Straja, doritorii pot avea parte de sărbători de vis. Într-o atmosferă caldă și primitoare, serviciile de cazare sunt la înălțime. De altfel, proprietarii locației au conceput oferte de cazare atractive pentru sărbătorile de iarnă.

Dacă vrei să te bucuri de Crăciun și Revelion la Vila Alpin Straja trebuie să știi că sejururile de 3 nopți pornesc de la 1450 de lei.

Astfel, pentru 3 nopți în perioada Crăciunului, turiștii plătesc între 1450 și 1650 de lei pe noapte în funcție de tipul de cameră sau apartament ales.

În acești bani, vor beneficia de demipensiune, respectiv mic dejun și prânz.

În ziua de Crăciun, proprietarii organizează masa festivă cu bucate tradiționale alese.

De altfel, iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura din plin de pârtiile din apropiere.

Cei care doresc să învețe să schieze sau să folosească placa de snowboard au la dispoziție instructor.

Crăciun și Revelion la Straja 

Oferta pentru Revelion la Alpin Straja pornește de la 2300 de lei de persoană. Pachetul de cazare este conceput pentru 4 nopți și include serviciile de cazare și masa.

Cele mai frumoase stațiuni de ski din România

Astfel, turiștii au parte de mâncăruri alese tradiționale și o cină festivă de Revelion.

Astfel, la prânz aceștia se vor delecta cu ciorbă, fel de bază, garnitură, salată, desert. Băuturile tradiționale sunt incluse :vinul casei, afinata, palinca, țuica precum și apa și suc.
De asemenea la masa festiva de Revelion sunt incluse băuturile alcoolice si nealcoolice.

La pachet cu acestea, turiștii se vor bucura în noaptea dintre ani de un foc de artificii în vârf de munte.

Oferte Crăciun 2022 în Apuseni. Cele mai ieftine cazări din Țara Moților

Obiective turistice Straja

Dacă ajungi în frumoasa stațiune de pe Valea Jiului trebuie să vezi obiectivele turistice ale zonei. Merită din plin să te abați pe traseele montane marcate care îți vor oferi priveliști ce îți taie răsuflarea. De altfel, în vârf de munte se află un schit ortodox unde pare că Dumnezeu este mai aproape ca nicicând de pământ. De altfel, te poți bucura de o tură cu ATV-ul sau de câteva ture bune de ski pe pârtiile amenajate.

Vârful Straja poate fi urcat mai ales în sezonul cald cu lejeritate. În perioada iernii accesul poate fi mai dificil.

Parcul Național Retezat oferă o varietate turistică aparte. Numeroase Chei și trasee pe care le poți vizita și afla legendele lor. Peștera Bolii este unul dintre cele mai frumoase obiective ale locului.

Amenajată cu poduri supraetajate și lumini, locul din inima naturii este cu adevărat demn de vizitat măcar o dată în viață.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole