Ciprian Ciucu continuă acțiunile de igienizare a Sectorului 6 cu ajutorul voluntarilor

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a participat în această dimineaţă la ampla acţiune de igienizare a zonei adiacente Lacului Morii, împreună cu Administratorul Public al Sectorului 6, Paul Moldovan, viceprimarii Alexandru Gădiuţă şi Mihaela Ştefan, cu implicarea Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 şi operatorul de salubritate URBAN SA.

S-au alăturat evenimentului domnul Horia Tomescu, viceprimar al Capitalei; consilierii locali Sector 6 din partea PNL, Gabriela Popescu, Adrian Enache şi Lucian Dubălaru; consilierii locali Sector 6 din partea USR Plus, Cătălin Volintiru şi Alexandru Bojdan şi consilieri locali Sector 6 din partea PMP, Ştefan Florescu şi Nicoleta Trăistariu.
Au fost prezenţi peste 200 de voluntari cărora le-au fost puse la dispoziţie saci de plastic, mănuşi, maşini pentru luat şi transportat gunoiul strâns, unelte (greble, lopeţi, furci), măşti, dezinfectanţi.

„Am acoperit astazi, in doar 5 ore, o arie foarte mare, pentru că ați răspuns in număr mare apelului meu. Am fost cca. 400 de oameni, dintre care 300 de voluntari! Vă mulțumesc! Voluntarii au fost extrem de dedicați, ADPDU și Urban SA, au avut intervenții excelente, inclusiv cu buldoexcavatoare pentru asanarea depozitărilor ilegale de gunoi din zonă.

Acum, anul acesta, urează să amenajăm digul, cu iluminat, mobilier urban, coșuri de gunoi etc. Anul viitor amenajăm insula. Ce bine este să nu fii singur! Ce bine este să fim o comunitate în Sectorul 6! Le mulțumesc si colaboratorilor mei care au organizat excelent activitatea de astăzi! Se știu ei care…” a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

Aceştia au fost împărţiţi în trei puncte de intervenţie: intersecţia străzilor Calea Crângaşi cu Strada Mehadia, capătul Străzii Vasile Mohor, capătul Străzii Cornului – spre Insula Lacul Morii.

A fost realizat un instructaj referitor la măsurile de prevenţie a răspândirii COVID-19, iar acţiunea s-a realizat cu respectarea acestora.

Lucrul a demarat la ora 09.00 şi a vizat zona adiacenta Lacului Morii, spre cartierele Crângaşi şi Giuleşti: aproximativ 18.000 mp de zonă verde curăţată, 90 de angajaţi ai ADPDU Sector 6, 20 utilaje de intervenţie. Am adunat peste 5.000 de saci de gunoi.

Activitatea face parte din cea mai mare campanie de curăţenie din istoria Sectorului 6 şi vizează toate cartierele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...