Ciprian Ciucu intenţionează să amenajeze un centru comunitar pentru tineri pe un teren unde se aruncau gunoaie

Edilul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, intenţionează să amenajeze un centru comunitar pentru tineri pe terenul fostului restaurant American Beer House, pe care se aruncau gunoaie, ai cărui proprietari se află în litigiu cu Primăria Municipiului Bucureşti (PMB), au anunţat reprezentanţii autorităţii locale.

“Închis de aproximativ 20 de ani, acesta s-a transformat într-un adevărat focar de infecţie. Oamenii străzii îşi făcuseră adăpost în anexele a ceea ce a fost odată unul dintre cele mai cunoscute localuri din #Sectorul6. Au adunat acolo munţi de gunoaie, îşi făceau nevoile pe unde apucau, astfel că în proximitatea zonei erau mirosuri pestilenţiale. Astfel că, în această dimineaţă, am intervenit să curăţăm mizeria. În plus, am securizat construcţia, pentru ca ea să nu mai fie transformată într-un imens tomberon”, au transmis reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, joi, pe pagina de Facebook a instituţiei.

Ei şi-au exprimat intenţia de a prelua terenul în administrare. “Am prevăzut şi bani în buget, doar că, deocamdată, proprietarii se află în litigiu cu PMB, încă din 2019”, au adăugat reprezentanţii autorităţii locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole