Circul continuă cu Dan Ilie Morega! A ajuns din nou la psihiatrie, după ce a lovit o jurnalistă

Publicat: 22 mart. 2024, 17:54, de Filon Stan, în ACTUALITATE , ? cititori
Circul continuă cu Dan Ilie Morega! A ajuns din nou la psihiatrie, după ce a lovit o jurnalistă
Circul continua cu Dan Ilie Morega! A ajuns din nou la psihiatrie

Dan Ilie Morega a ajuns din nou la audieri, după ce a lovit o jurnalistă! Deși spune că agresiunea nu a avut loc, fostul prefect de Gorj este filmat în timp ce o agresează pe ziaristă. Odată ajuns la audieri, bărbatul a spus că îi este rău, așa că a fost solicitată o ambulanță.

Dan Ilie Morega a ajuns de la audieri, la spital! Fostul prefect de Gorj se afla la audieri, unde dădea explicații în noul dosar întocmit pe numele său, după ce a agresat, de data aceasta, o jurnalistă care l-a întrebat de ce a fost surprins a 7-a oară la volan, deși nu are permis de conducere.

Ei bine, fostul prefect de Gorj le-a spus procurorilor că i s-a făcut rău în timpul audierilor, așa că a fost chemată o ambulanță care l-a dus la Spitalul Târgu Jiu, unde medicii au decis să-l trimită la psihiatrie. Din nou. În acest moment se fac procedurile de internare.

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a agresat, vineri, o jurnalistă, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, potrivit unor surse judiciare.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, vineri după-amiază, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 34 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost agresată fizic de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiu.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie sprijinit de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, conform Agerpres. În plus, Dan Ilie Morega are nu mai puțin de 7 dosare pe numele său, după ce a fost surprins de tot atâtea ori conducând fără permis de conducere.