Circulație în condiții de ceață în mai multe județe

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române informează, duminică dimineaţă, că circulaţia se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe şosele din mai multe judeţe.

„Nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice. (…) Este semnalată ceaţă pe mai multe artere rutiere din judeţele Caraş-Severin, Cluj, Braşov, Sibiu, Timiş, Vâlcea, Botoşani şi Suceava, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri”, potrivit Centrului Infotrafic.

Conform aceleiaşi surse, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Bucureşti-Braşov şi DN 7 Bucureşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, vizibilitatea fiind bună.

Centrul Infotrafic reaminteşte că, până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa-Bucureşti.

„În judeţul Galaţi, este oprită circulaţia pe DN 2B Galaţi-Tecuci, la ieşirea din municipiul Galaţi către Şendreni, pentru a permite executarea unor lucrări, ca urmare a surpării carosabilului. Traficul rutier este deviat pe rute ocolitoare”, se mai menţionează în comunicat.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi ca atunci când circulă în condiţii de ceaţă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din faţă şi să folosească în mod corespunzător luminile. La rândul lor, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...