Cîțu, atac la Voiculescu și Ioana Mihăilă: „Nu l-am văzut o dată pe Vlad Voiculescu într-un centru de vaccinare”

Florin Cîțu a declarat că se aștepta la mai multe din partea miniștrilor Sănătății USR PLUS, Vlad Voiculescu, respectiv Ioana Mihăilă. Premierul i-a acuzat, miercuri, 22 septembrie, la finalul ședinței de guvern, că nu au stat îndeajuns de mult pe teren. Șeful Executivului i-a criticat și pe Dan Barna și Dacian Cioloș, că nu ar fi încurajat îndeajuns campania de vaccinare.

Întrebat despre achiziția de vaccinuri anticovid, premierul Florin Cîțu a subliniat că multe dintre comenzi au fost făcute de foștii miniștri ai Sănătății. Apoi, el i-a criticat pe reprezentanții USRPLUS, pe motiv că nu au fost îndeajuns de mult pe teren.

Și doamna Mihăilă a început să iasă public, deși acum două luni de zile a semnat și dumneaei o comandă. Să faci o programare și să vezi câte doze ai.

Acum facem a treia doză, nu știa nimeni că vom face o a treia doză. Sunt lucruri care vor fi discutate.(…)”, a spus Cîțu.

Premierul, atacuri la adresa foștilor subalterni de la USRPLUS

„Ar fi fost bine să-l fi văzut pe Vlad Voiculescu o singură dată într-un centru de vaccinare. Eu nu cred că l-am văzut vreodată într-un centru de vaccinare pe ministrul Sănătății.

Sau ar fi fost frumos în seara în care erau transferați pacienții de la Foișor să nu stea în BPR-ul partidului ca să-și ia susținere politică. Să fie acolo, alături de oameni.

Aș fi vrut mai multe de la domnul ministru. Și de la doamna ministru, la fel. Voiam să-i văd mai mult pe teren. Și de la ceilalți membri ai guvernului.

Eu am fost singurul care a fost prin centrele de vaccinare, iar membrii guvernului au fost o singură dată, când le-am cerut eu.

 Comenzile au fost semnate de miniștrii Sănătății, eu am fost ministru interimar, am semnat o singură dată”, a declarat Florin Cîțu la finalul ședinței de guvern.

Săgeți în toate direcțiile

Premierul i-a criticat apoi pe liderii USR PLUS dar și pe Marcel Ciolacu, pe motiv că nu au încurajat campania de vaccinare.

Aș vrea să-mi arătați mesajele liderilor politici din ultimul an de zile, în afară de al meu, care a fost peste tot, care susțin campania de vaccinare.

Chiar și a unor colegi de-ai mei din partid. Aș vrea să văd când a fost domnul Ciolacu, Barna într-un centru de vaccinare. Domnul Cioloș a fost vreodată într-un centru de vaccinare?”, a adăugat Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole