Cîțu cere mai multă implicare din partea Primăriei Capitalei în valul 4: Nu e vorba de spitalul instituției X sau Y

Premierul Florin Cîțu reproșează spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei că nu se implică suficient în gestionarea valului 4 al pandemiei. 

El a cerut o situație a paturilor din aceste spitale și a avertizat că nu contează ce instituție coordonează spitalul, ci cum sunt tratați pacienții.
Un alt front pe care trebuie să-l folosim și care nu funcționează e cel al spitalelor din subordinea Primăriei Capitalei. Vreau mai multă implicare aici din partea Primăriei Capitalei și vreau și o situație să văd cum e implicată Primăria Capitalei și spitalele din subordinea primăriei în acest val 4”, a spus Cîțu.

Nu e vorba de spitalul instituției X sau Y, ci de spitale unde tratăm pacienți și toată lumea trebuie să înțeleagă acest lucru. Nu vreau să ajungem la aceste discuții, au mai fost discuții în iarnă”, a adăugat el.

Mâine, cel mai târziu, să avem o situație pentru București, cu secții ATI COVID, paturi libere și un plan în cazul în care situația în București se înrăutățește”, a cerut premierul.

Premierul a făcut și un apel la conducerea DSP-urilor.

Nu mai stați în birouri! Mergeți și discutați cu managerii de spitale, verificați că ce trebuie să fie implementat este implementat. În același timp, ajutați-i să implementeze, dacă au nevoie de resurse ajutați-i. Suntem aici pentru pacienți, să beneficieze de cele mai bune condiții”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole