Ciucă, „prizonierul” lui Ciolacu și Boc de la Palatul Victoria

Prin deciziile de ieri privind numirea unor oameni în posturi cheie din Guvern, premierul Nicolae Ciucă va fi permanent sub controlul unor lideri PSD și PNL cu mare greutate.

Premierul Nicolae Ciucă a semnat ieri deciziile pentru numirea lui Marian Neacșu (PSD) în funcția de secretar general al Guvernului și a lui Mircea Abrudean ca șef al cancelariei premierului.

Numai că, prin aceste numiri, Nicolae Ciucă va fi monitorizat non stop de Marcel Ciolacu și Emil Boc.

De ce? Pentru că Marian Neacșu este omul susținut și garantat de Marcel Ciolacu, iar Mircea Abrudan este protejatul edilul de la Cluj, Emil Boc.

2 COMENTARII

  1. De ce Rusia ar putea ataca Ucraina înainte de Crăciun?
    Rusia consolidează o forță de invazie potențială care înconjoară acum granițele Ucrainei. Oficialii americani și ucraineni sugerează că ar putea avea loc o invazie până la sfârșitul lunii ianuarie. Dar sunt motive…, Acest lucru ar restrânge suveranitatea democratică nu doar a Ucrainei, ci și a națiunilor non-NATO care se confruntă cu Rusia, cum ar fi Finlanda, Suedia și Moldova.
    În același timp, deși Crăciunul ortodox (așa cum observă majoritatea ucrainenilor) cade pe 7 ianuarie, Putin știe că activitățile militare, de informații și politice ale SUA vor încetini în perioada Crăciunului gregorian. El poate simți că o ofensivă de Crăciun/pre-Anul Nou îi oferă perspectiva de a evita un răspuns rapid al SUA la orice ofensivă.
    Imaginile, pe care Insider le-a obținut de la Maxar Technologies, arată o serie de grupuri de luptă tactice rusești, inclusiv personal și echipamente, cum ar fi tancuri, artilerie și transportoare de trupe blindate, desfășurate în zona de antrenament Pogonovo și Yelnya în Rusia și Novoozernoye în Crimeea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...