CJ Ilfov alocă 6 milioane de lei pentru modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov

Publicat: 02 apr. 2024, 18:58, de Viorela Pitulice, în POLITICĂ , ? cititori
CJ Ilfov alocă 6 milioane de lei pentru modernizarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov

Președintele Consiliului Județean (CJ) Ilfov, Hubert Thuma, anunță investiții importante la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Unitatea medicală va avea o nouă Secție de nefrologie, dar și o nouă sală de operație.

„Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov va avea o nouă sală de operații, o a treia. Dar și secție de nefrologie (pentru boli de rinichi). Această secție de nefrologie include și un compartiment de hemodializă. Ce înseamnă asta? Opt fotolii și opt aparate de hemodializă pentru cei care au nevoie de recircularea și filtrarea sângelui”, spune președintele CJ Ilfov într-o postare pe Facebook.

„Felicit echipa de conducere pentru eforturile depuse în extinderea și modernizarea spitalului! Spitalul Județean de Urgență Ilfov este cea mai mare unitate medicală care deservește Ilfovul, dar și Bucureștiul, având în vedere că se află în sectorul 2 al Capitalei. Vă las aici un material în care managerul spitalului, domnul Dan Sârboiu, vorbește despre investiții”, mai spune Hubert Thuma.