Clanul Bădălău își extinde afacerea de fițe Monato de la Bolintin Vale. EXCLUSIV

Cu toate că se află sub lupa DNA, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău își continuă nestingherit afacerile și chiar pe unele le extinde cum este cazul localului de lux Monato de la Bolintin Vale.

Încă un salon de lux pe domeniul Monato

Sabina Bădălău, fiica baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău, a investit 4 milioane de euro într-un salon de lux pentru evenimente festive. Această locație de fițe denumită Monato se întinde se întinde pe o suprafață de 1,5 hectare din Bolintin Vale, fieful familiei Bădălău. Însă, rămâne întrebarea cheie: De unde a avut Sabina Bădălău 4.000.000 de euro?

Dar această local de fițe a devenit prea mic pentru petrecerile organizate de fiica baronului giurgiuvean și, ca atare, a trecut la extinderea acestei locații. PUTEREA va prezenta în exclusivitate cum arată proiectul de extindere a complexului de fițe Monato și cam ce dorește să mai construiască fiica lui Niculae Bădălău. Practic, se va mai construi încă un salon de evenimente extrem de luxos pentru vreo 400 de persoane plus o serie de aleii și încă două foișoare foarte mari (vezi FOTO). Noua investiție este estimată la circa 1.500.000 de euro.

Fiul pe urmele tatălui, dar ambii sub control judiciar

Baronul de Giurgiu Nicula Bădălău a fost arestat pe 25 noiembrie 2022 de către DNA pentru dare de mită și trafic de influență asupra unui primar din Giurgiu, fiind la acea dată vicepreședinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi a României. Dar după vreo trei luni de beci domnesc a fost eliberat și acum se află sub control judiciar.

Ulterior, și fiul său, Gabi Bădălău, a fost și el trimis în judecată pentru că dat mită aceluiași primar pentru a continua să facă plăţi firmei sale, chiar şi pentru lucrări neconforme, pentru un contract de rețea de alimentare cu apă. Cu toate că se află sub lupa DNA, familia Bădălău a organizat o petrecere fastuoasă de Paște la domeniul Monato (Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște) cu toate că Nae și Gabi Bădălău sunt la un pas de pușcărie.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Eclipsa de soare

Fenomen astronomic neobișnuit, luni: eclipsă totală de soare. Unde se va...

Mâine, are loc un fenomen astronomic extrem de rar - o eclipsă totală de soare care va întuneca cerul Americii de Nord, manifestându-se de...

Un român este cel mai bun elev-matematician din lume. Unde vrea...

David-Andrei Anghel de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti este cel mai bun elev-matematician din lume, după ce a obţinut, anul trecut, medalia...