Claudiu Năsui: Statul trebuie sprijine economia și IMM-urile

Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui a preluat mandatul de Ministru de la fostul titular, Virgil Popescu, la sediul instituţiei.

„În cadrul declaraţiilor de presă care au avut loc la sediul instituţiei, ministrul Virgil Popescu a spus că va purta discuţii împreună cu ministrul Claudiu Năsui, pentru a-i prezenta proiectele începute care trebuie gestionate şi continuate de noul minister al Economiei. La rândul său, ministrul Claudiu Năsui a declarat că este onorat de nominalizarea sa ca ministru că va ramane fidel principiilor şi valorilor pe care le-a susţinut de când activează în sfera politică şi că misiunea sa la minister fiind atragerea de bani europeni pentru întreprinderi şi debirocratizarea”, conform unui comunicat al ministerului.

Năsui a declarat că  îşi propune ca ministerul pe care îl conduce să fie cureaua de transmisie între mediul de business şi stat.

„Avem o agendă reformatoare puternică, una care trebuie să schimbe din temelii modul în care se făcea politică în România şi modul de interacţiune cu statul. Statul trebuie să fie un sprijin pentru economie, pentru IMM-uri, o infrastructură care să ne permită fiecăruia dintre noi să ne căutăm binele, să încercăm idei de afaceri. Până la urmă aceasta este forţa unei economii: un sector puternic al IMM-urilor, iar noi ne propunem ca acest minister să fie această curea de transmisie între mediul de business şi stat. De asemenea, avem mai multe idei de transparentizare pe care le-am tot prezentat şi despre care am tot vorbit şi care sunt incluse în Programul de guvernare, pe care vrem să le implementăm şi chiar mai mult, avem proiecte pe circuit pe care în ultimii 4 ani le-am susţinut, despre cum ar trebui să arate administraţia publică care să fie în slujba cetăţeanului şi sperăm ca exemplele de bune practici să fie apoi preluate de cât mai multe instituţii ale statului”, a declarat Claudiu Năsui, ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.

1 COMENTARIU

  1. ,,Apa de ploaie,,ca de obicei.Am aplicat la Masura 1,microgranturi de 2000 eur si nici pana acum nu am primit vreun contract ,cat despre bani ca sa mai vorbim.Sa vedem pe unde ,,scoate camasa,,guvernul,in 2021,cand trebuie sa incaseze taxele si impozitele,,inghetate,(amanate),,precum si recuperarea creditelor,care vor devenii neperformante, acordate firmelor de catre banci,cu garantia statului in 2020.(in caz de neplata,tot noi vom platii)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...