Clotilde Armand, în centrul unui scandal uriaș! S-ar fi folosit de polițiștii locali pentru a-și spiona contracandidații

Publicat: 02 mart. 2024, 14:10, de Cezar Andrei, în ESENȚIAL , ? cititori
Clotilde Armand, în centrul unui scandal uriaș! S-ar fi folosit de polițiștii locali pentru a-și spiona contracandidații
Clotilde Armand, în centrul unui scandal uriaș! S-ar fi folosit de polițiștii locali pentru a-și spiona contracandidații

Clotilde Armand se află în centrul unui scandal uriaș. Potrivit unor informații ieșite recent la iveală, primarul Sectorului 1 al Capitalei ar fi apelat la Poliția Locală pentru a-și urmări rivalii din cursa pentru postul de edil al celui mai bogat sector al Bucureștiului.

O discuție dintre doi angajați ai Primăriei Sectorului 1, intrată în posesia presei online, scoate la iveală o situație halucinantă. Potrivit acestui dialog, Poliția Locală Sector 1 ar monitoriza, prin sistem video, contracandidații primarului Clotilde Armand. Culmea este că, în 2020, Clotilde Armand acuza fosta administrație că a urmărit-o cu Poliția Locală la protestele din 2017, din Piața Victoriei, scrie realitatea.net.

Mai exact, din discuție reiese faptul că edilul de la Sectorului 1 ar monitoriza video activitatea liberalului George Tuță, care și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar, potrivit sursei citate.

Citește și: Terasele din Herăstrău își continuă activitatea, la două săptămâni după ce Clotilde Armand a anunțat desființarea lor

”Cică poliția locală monitorizează toate mișcările prin sistemul video. Să vadă ce face și unde se duce Tuță cu gașca”, se arată în discuția celor doi angajați.

Deși a fost contactată de jurnaliști pentru a oferi un punct de vedere cu privire la acuzațiile care i se aduc, Clotilde Armand nu a oferit până acum niciun răspuns.

Poliția Sector 1, implicată în scandal după scandal

Acest nou scandal în care este implicată Poliția Locală Sector 1 vine în contextul în care în urmă cu două luni, DNA a anunțat public că Gabriel Ovidiu Iordan, coordonator al Compartimentului Administrativ din cadrul Poliţiei Locale Sector 1, a semnat un acord de vinovăţie prin care recunoştea că se face vinovat de săvârşirea infracţiunilor de participaţie improprie la abuz în serviciu; fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată; fals intelectual (două fapte), uz de fals (două fapte).

Zilele trecute, Gabriel Ovidiu Iordan a fost condamnat 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendare.

Citește și: Clotilde Armand vrea să taie de la spitale și grădinițe 133 de milioane de lei! Fondurile, folosite pentru panseluțe

Clotilde Armand bate din ușă în ușă, la bătrâni, cu Poliția Locală

Priamarul Sectorului 1 bate din ușă în ușă, pentru a-și face campanie electorală. Recent, clotilde Armand a fost surprinsă într-o scară de bloc din zona Gării de Nord, în timp ce își făcea campanie, promovând serviciile medicale ale Centrului Caraiman.

Edilul merge țintit în special la apartamentele unde locuiesc persoane în vârstă, pentru a le povesti acestora despre serviciile medicale.

Doar că primărița are în permanență după ea un polițist local, care de cele mai multe ori înlesnește accesul în scările de bloc, care sunt proprietate privată.