Clotilde Armand lovește din nou: a anunțat că închide Primăria

Publicat: 07 mart. 2024, 08:57, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în POLITICĂ , ? cititori
Clotilde Armand lovește din nou: a anunțat că închide Primăria

Clotilde Armand lovește din nou: a anunțat că Primăria Sectorului 1 va fi închisă. Nici măcar Registratura nu va mai funcționa. Și, evident, nici serviciile publice. Iar anunțul, ghici unde e? Da, pe Facebook, că așa e la primarii serioși.

Că sub bagheta plinei de farmec de Sena al primăriței Clotilde lucrurile nu vor să funcționeze, nu mai e o noutate pentru nimeni. Ba nu mai lucrează salubrizarea, ba pe străzi se întâmplă chestii pe care n-are cine să le dreagă, etc. Că doar nu primarul trebuie să se ocupe, nu cheri ?

Acum însă, Clotilde Armand a trecut la alt nivel. Ea a anunțat într-o postare pe Facebook că se închide Primăria, cu totul. De vină sunt ticățoșii de la PNL – PSD care au dat tot bugetul de funcționare pentru Catedrala Mântuirii! Niște răi! N-au mai lăsat și ei ceva acolo, măcar de-o cafea la Registratură…

Iată ce scria doamna Primar: „Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel.

Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru acești inconștienți.

De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare.”.

Acuma întreb și eu, ca proasta-n târg: dacă nu mai sunt bani de un birou de registratură în Primărie, atunci de unde iei matale bani pentru două registraturi – una în Modrogan și una în Kiseleff? Asta inginerie financiară, nu vax-urile alea din Consiliul Local!