Clotilde Armand: „Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a precizat vineri seara că nu a intrat niciodată în camera în care se numărau voturile, în seara alegerilor locale.

Reacţia sa vine după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini conform cărora ea ar fi intrat în camera cu voturile în seara alegerilor locale.

Un nou fake-news grosolan a apărut simultan la televiziunile abonate la banii primăriei până să ajung eu primar, sunt încercări disperate ale lui Dan Tudorache şi ale avocatului acestuia de a distrage atenţia de la dosarele deschise de DNA. De 9 luni se chinuie să zică că am furat voturile şi nimeni nu-i crede. Pentru că Justiţia nu minte. Nu am intrat niciodată în camera unde se numărau voturile, în imagini se vede clar că este vorba de o altă persoană.

Nivelul ştirilor false create de PSD a ajuns prea departe. Îi voi acţiona în judecată pe toţi cei care sunt părtaşi la manipularea aceasta grosolană. Văd că s-a grăbit şi preşedintele PSD cu concluziile. Îi dau un sfat prietenesc: Dle Ciolacu, schimbaţi-vă ochelarii”, a scris primarul Sectorului 1 pe pagina sa de Facebook.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole