Clotilde Armand și-a dat upgrade de 50% la salariu

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, și-a făcut o mărire de salariu de 50%, deși e urmărită de Agenția Națională de Integritate. Pentru aceasta, Armand s-a folosit de dispozițiile date de viceprimarul USR Oliver Leon Păiuși, cel care a preluat atribuțiile de primar, pe perioada cât Clotilde Armand este anchetată de ANI.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este în prezent urmărită penal de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunea de favorizarea unor persoane, dosarul fiind deschis după ce Agenția Națională de Integritate a acuzat-o că s-ar fi folosit de funcție pentru a obține venituri printr-un proiect european vizând măsuri anticorupție și implementat în primărie. Asta nu o împiedică pe Clotilde să-și crească veniturile folosindu-se de subalterni. Pardon, de poziția viceprimarului USR Oliver Leon Păiuși, care i-a preluat atribuțiile, pe durata anchetei.

Prin Dispoziția Nr. 5127 / 2023, Clotilde Armand i-a delegat lui Oliver Leon Păiuși, viceprimarul Sectorului 1, atribuțiile de primar al Sectorului 1, „cu privire la emiterea actului administrativ de stabilire a majorării cu un procent de 50% a indemnizației lunare a Primarului Sectorului 1 al Municipiului București, precum și a documentelor conexe ce stau la baza emiterii si în legătură cu aceasta”. Inteligentă mișcare, nu-i așa?

Mai multe articole...

Cele mai citite articole