Clujenii de la Samsara Foodhouse aduc în București un restaurant vegetarian

Operatorul de restaurante vegetariene Samsara Foodhouse, originar din Cluj, a inaugurat primul său restaurant din București, Samsara Floreasca. Restaurantul este amplasat la parterul proiectului mixt One Floresca City, iar tranzacția de închiriere a fost intermediată de CBRE, liderul pieței de consultanță imobiliară.

Ne bucurăm să contribuim la extinderea Samsara în București. România beneficiază de multe concepte de restaurante care merită să fie extinse la nivel național, concepte care promovează un stil de viață sănătos și pentru care observăm un apetit ridicat în special în apropierea proiectelor imobiliare cu componentă mixtă”, a declarat Cristina Toroș, Senior Consultant, Retail Agency, în cadrul CBRE, care a coordonat tranzacția de închiriere.

Amplasat la parterul clădirii de birouri One Tower care va găzdui și sediul CBRE România, restaurantul din Floreasca are o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați în interior plus terasă.

Extinderea în București, pe care am început-o prin lansarea locației de delivery & pick-up, a fost foarte bine primită și ne-a convins să continuăm investițiile. Echipa CBRE ne-a ajutat să identificăm o locație reper într-un proiect dominant iar locul pentru noua casă Samsara a fost ales cu valorile noastre la bază. Samsara Floreasca este mai mult decât un restaurant – este o filosofie și un stil de viață, o experiență completă”, a afirmat Cosmin Beldean, General Manager al operatorului restaurantului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...