CNAIR: Se circulă pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi, nu sunt drumuri închise

Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere informează că se circulă pe toată reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, nefiind drumuri închise din cauza condiţiilor meteo.

„Având în vedere faptul că pentru perioada 08 ianuarie, ora 10:00 – 09 ianuarie, ora 10:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului în 14 judeţe din partea de vest a ţării, facem apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condiţiile meteo existente, să evite frânările şi schimbările de direcţie bruşte, să păstreze distanţa corespunzătoare faţă de ceilalţi participanţi la trafic şi să respecte restricţiile impuse pe reţeaua rutieră, acolo unde este cazul”, menţionează reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

Aceştia recomandă conducătorilor auto să circule prudent şi pe sectoarele cu carosabil umed, deoarece în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere, în special din cauza vitezei, şi subliniază că volumul de trafic este crescut, mai ales pe sectoarele de drum ce duc spre punctele de frontieră.

„Precizăm că toate direcţiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate şi intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, mai scrie în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...

Se întâmplă în această noapte: Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament...

Ceremonia de repatriere a ultimului detaşament românesc din teatrul de operaţii Afganistan va avea loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 01.30,...