Cod roșu la Giurgiu. Accident rutier cu 10 victime. Un bărbat a decedat

Un bărbat a decedat în accidentul produs vineri dimineaţă pe DN 5 Bucureşti-Giurgiu, la Călugăreni, iar alte trei sunt transportate la spitale din Capitală. În accident au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care erau şapte persoane.

Echipajele de intervenţie sosite la faţa locului au constatat faptul că în accidentul de la Călugăreni a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane şi o autoutilitară în care se aflau şapte persoane. Două persoane au fost încarcerate în autoutilitară, iar una în autoturism. Din păcate, un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani care se afla în autoutilitară a fost declarat decedat. Echipajele SAJ au preluat două victime, iar SMURD o victimă pe care le transportă la spitale din Capitală”, se arată într-un comunicat al ISU Giurgiu.

Autorităţile au activat planul roşu de intervenţii. În zonă circulaţia este blocată pe ambele sensuri.

În accident au fost rănite șapte persoane, dintre care trei au fost încarcerate.

„În urmă cu puţin timp ISU Giurgiu a fost anunţat cu privire la faptul că pe DN 5 Giurgiu – Bucureşti, în localitatea Călugăreni, a avut loc un accident rutier în care sunt implicate două autovehicule şi au fost rănite şapte persoane dintre care trei încarcerate, motiv pentru care a fost activat planul roşu de intervenţii’‘, a declarat vineri purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, trei ambulanţe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi cinci ambulanţe SAJ.

Conform informațiilor apărute, autoutilitara aparținea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri București, iar persoana decedată era angajată a DRDP.

Bilanț victime

În urma accidentului au rezultat 10 victime, dintre care:

1 decedată

6 preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București

1 victimă preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca

1 victimă în stop cardiorespirator, se efectuează manevre de resuscitare

1 victimă refuză transportul la spital

Resurse medicale angrenate în eveniment

ISU Giurgiu : 3 ambulanțe SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple

SAJ Giurgiu : 6 ambulanțe

ISU București-Ilfov : 2 ambulanțe SMURD

IGAV : 1 elicopter SMURD

Total: 12 ambulanțe și 1 elicopter SMURD

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole