Comisar-șef din cadrul IPJ Vaslui, fotografiat gol după ce făcuse sex în mașina Poliției

Un ofițer de Poliție, ridicat la grad de Comisar-șef, a fost surprins și fotografiat dezbrăcat, după o partidă de amor, săvârșită pe bancheta din spatele unei mașini autospeciale de Poliție. Partenera de sex a ofițerului era chiar colega sa de echipaj.

Fotografia cu cei doi polițiști făcând sex ar fi fost realizată în această vară de un martor care a văzut întreaga scenă amoroasă din autospeciala Poliției, potrivit ziarului Vremea Nouă.

După ce poza ar fi ajuns la superiorii din Poliția Română și a fost declanșată o anchetă internă, comisarul amoros s-a pensionar.

După o investigație amânunțită a polițiștilor din cadrul structurii IPJ, Protecție Internă, s-a constat că în ziua respectivă comisarul ocupa și o funcție de conducere la nivelul unei unități de poliție din Vaslui.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de la Protecție Internă a fost identificat comisarul care la data respectivă ocupa și o funcție de conducere la nivelul unei unități de Poliție.

Comisarul-șef și-a recunoscut fapta

Polițistul și-a recunoscut fapta, deși în fotografii nu se observa clar numărul de înmatriculare  al autospeciale sau fața polițistului. Totuși, polițiștii de la Protecție Internă au identificat mașina de poliție după antenele amplasate pe autospecială.

Partenera de sex, secret de serviciu

A doua zi după ce și-a recunoscut fapta în fața superiorilor, polițistul s-a pensionat, însă polițistul nu a dorit să divulge numele persoanei care se afla în autospecială cu el.

Colega de echipaj i-a devenit parteneră de sex pe bancheta din spate

Potrivit jurnaliștilor vasluieni, partenera amoroasă este cu mult mai tânăra decât comisarul șef, iar singura soluție a șefilor IPJ ar fi scoaterea din operativ, pentru că de pensionat nici nu se pune problema.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...