Compania de Apă Oltenia face apel la gorjeni: Evitaţi consumul de apă dacă sesizaţi modificări!

Compania de Apă Oltenia face apel la gorjeni și îi sfătuiește să evite consumul de apă dacă sesizează modificări. Anunțul vine în contextul în care cutremurul produs ar fi putut afecta zona captării apei de la Izvarna.

Potrivit Companiei de apă, este posibil să apară probleme privind calitatea apei potabile, mai exact turbiditate, în următoarele localități de pe traseul aducțiunii Isvarna – Craiova: Câlnic, Telești, Rovinari, Bâlteni, Plopșoru, Țânțăreni și Brănești din județul Gorj, precum și Filiași, Braloștița, Scaești, Brădești, Coțofenii din Dos, Coțofenii din Față, Almăj, Ișalnița și Șimnicu de Sus.

Utilizatorii de pe traseul aducțiunii sunt sfătuiţi să evite consumul de apă dacă sesizează modificări ale aspectului acesteia.

Echipele Companiei de Apă Oltenia depun toate eforturile pentru menținerea în parametrii de potabilitate a apei, dar accidental pot apărea și neplăceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...