Ce produse contrafăcute vindea soția vicepreședintelui CJ Argeș

Publicat: 07 ian. 2024, 10:30, de Oana Dințică, în SOCIAL , ? cititori
Ce produse contrafăcute vindea soția vicepreședintelui CJ Argeș

Soția vicepreședintelui CJ Argeș, Lavinia Burghiu, a fost condamnată la închisoare, deoarece ar fi vândut produse contrafăcute, care purtau inscripțiile unor branduri celebre.

Lavinia Burghiu deține un magazin în Pitești unde în anul 2018 ar fi vândut produse contrafăcute, potrivit acuzațiilor procurorilor.  

În magazinul din Pitești al soției vicepreședintelui CJ Argeș se găseau haine, încălțăminte, accesorii și cosmetice. Produsele purtau inscripțiile unor branduri celebre cum ar fi Chanel, Christian Dior, Zara, Gucci, Puma, Adidas, Giorgio Armani și altele. 

Procesul a fost intentat la Judecătoria Pitești unde 15 firme cunoscute au reprezentat partea civilă în proces. Ulterior, unele dintre ele au renunțat să se mai constituie parte civilă în proces, fiind vorba de un prejudiciu mult prea mic. Toate produsele au fost confiscate.  

Pe lângă condamnarea cu închisoarea, Lavinia Burghiu trebuie să achite mai multor firme și daune morale în valoare de 12.000 de euro. De asemenea, femeia are obligația de a achita cheltuieli de judecată în valoare de 800 de lei. 

Totodată, Lavinia Burghiu trebuie să presteze 40 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Pitești sau la Agenția pentru Protecția Mediului

Pedeapsa de opt luni de închisoare a fost amânată cu termen de supraveghere de doi ani. Decizia nu este definitivă și poate fi amânată.