Consilier local ucis la vânătoare de nașul copiilor săi. Cei doi fuseseră adversari la alegerile locale

Un bărbat de 36 de ani, consilier local în localitatea timișoreană Deta, a fost împușcat mortal, din greșeală, de nașul copiilor săi. Conform ziarului tion.ro, accidentul s-a produs în timpul unei partide de vânătoare organizată legal.

Bărbatul de 36 de ani, consilier local în Deta din partea Pro România, a fost împușcat din greșeală de prietenul său, fost candidat la consiliul local Deta din partea PSD. Și acesta câștigase un mandat în Consiliul Local dar a renunțat la el în favoarea socrului său, aflat la rândul lui pe liste.

 „Polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din Deta a fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împușcat accidental de un alt bărbat, de aceeași vârstă. În urma incidentului, bărbatul a decedat”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au deschis acum un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Eclipsa de soare

Fenomen astronomic neobișnuit, luni: eclipsă totală de soare. Unde se va...

Mâine, are loc un fenomen astronomic extrem de rar - o eclipsă totală de soare care va întuneca cerul Americii de Nord, manifestându-se de...

Un român este cel mai bun elev-matematician din lume. Unde vrea...

David-Andrei Anghel de la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti este cel mai bun elev-matematician din lume, după ce a obţinut, anul trecut, medalia...