Consiliera Floarea Boldamar și tenebrele Ministerului Educației

Instituțiile statului colcăie de funcționari și consilieri aproape anonimi, dar care sub protecția acestui status trag sforile și influențează deciziile. Una dintre aceste persoane este și Floarea Bolmadar, consiliera ministrului Educației, Sorin Câmpeanu.

Absolventă a Facultății de Agronomie și angajată a ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Floarea Bolmadar zboară sub radar de ani de zile.

Sună, cere, amenință, face presiuni… adică influențează, practic, din umbră activitatea Ministerului Educației, spun surse care deocamdată vor să își păstreze anonimatul. Iar dacă lucrurile merg prost, scapă basma curată, pentru că opinia publică își îndreaptă acuzator degetul spre ministrul Sorin Câmpeanu.

Interesant este că Floarea Bolmadar nu a apărut chiar din neant. Gurile rele spun că este o apropiată a fostului ministru PSD, Darius Vâlcov, un personaj controversat și chiar condamnat de Tribunalul Dolj, la 6 ani de închisoare, în primă instanță, pentru luare de mită și trafic de influență.

Și mai interesant este că anumite surse susțin că Floarea Bolmadar asigura, printre altele, curieratul pentru anumite fluxuri financiare… să zicem “sensibile”, pentru același Darius Vâlcov, la vremea la care acesta ocupa diverse funcții în aparatul de stat.

Dincolo de traseul plin de peripeții al doamnei consilier Floarea Bolmadar, din toate aceste informații se naște o întrebare firească.

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu știe cine este, cu ce se ocupă și ce trecut are consiliera sa, Floarea Bolmadar?

Pentru că dacă nu știe, iar persoana în cauză a ajuns consiliera sa ”la impuse”, este posibil să fie folosit “în orb” de alte persoane, iar la un moment dat să se trezească pe masa cu o notă de plată pe care trebuie să o suporte, deși nu îi aparține.

Dar dacă ministrul Sorin Câmpeanu este la curent cu activitățile și traseul consilierei sale, atunci lucrurile se complică. Pentru că deducția logică este că actualul ministru o ține aproape tocmai pentru abilitățile sale “speciale”.

Rămâne să vedem, mai ales că mai devreme sau mai târziu, chiar și persoanele care din cauza anonimatului au scăpat ani de zile de atenția instituțiilor de forță ale statului, ajung să fie descoperite și sancționate pentru faptele lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...