Consilierul PSD de la sectorul 1 care a intrat online de sub duș la ședință și-a dat demisia

Consilierul local PSD, Alberto Caraian, și-a dat demisia după ce a intrat de sub duș la ședința online a Consiliului Sectorului 1. Anunțul a fost făcut de biroul de presă al PSD.

„În urma incidentului regretabil din timpul ședinței de astăzi, 24 februarie 2023, a Consiliului Local Sector 1, consilierul local Alberto-Iosif Caraian și-a înaintat demisia. ​În același timp, pentru că și-a dat bani necuveniți din fonduri europene, acuzată de Agenția Națională de Integritate și cercetată de Direcția Națională Anticorupție, Clotilde Armand continuă să fie menținută în toate funcțiile de către USR”, a transmis Biroul de presă al PSD.

Demisia sa vine în contextul în care, acesta a participat la ședința Consiliului Local Sector 1 București direct din duș.

Incidentul a avut loc în cadrul ședinței Consiliului Local Sector 1 București. Alberto Caraian a intrat în direct în timpul apelului nominal atunci când a fost apelat un alt consilier, Marian Aurelian Bârgău, ales pe listele PMP. Momentul a fost întâmpinat cu râsete de către colegii aflați în ședință.

Ulterior, imaginile postate în direct pe site-ul primăriei au fost urcate pe canalul Youtube.În urma imaginilor apărute, consilierul a oferit și o primă reacție.

”Tehnica mai joacă feste. Graba din păcate și-a spus cuvântul! Îmi cer scuze pentru nefericita întâmplare. Apa caldă era de la propria centrală, ca să anticipez orice întrebări. Scuze încă o dată tuturor!”, a scris consilierul pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...