Consiliului Județean Buzău vizat de procurorii DNA

Procurorii DNA au efectuat percheziții la sediul Consiliului Județean Buzău într-un dosar de corupție.

Zilele trecute, o echipă formată din procurori DNA au cerut clarificări celor de la Consiliului Județean Buzău privind finalizarea unei licitații publice.

Un grup format din patroni ai unor firme de transport local au făcut o plângere la mai multe instituții printre care și DNA. Aceștia au sesizat că licitațiile atribuirii zonelor de transport au fost înlăturați după ce au câștigat o licitație publică.

Nume sonore se află printre suspecți

Conform unor surse, printre suspecți se numără președintele CJ Buzău – Petre Emanoil Neagu, vicepreședintele CJ și responsabilul de transport public în comun – Petre Adrian. Acuzațiile care li se aduc sunt de trafic de influență și abuz în serviciu, scrie presa locală.

Surse judiciare spun că nu au avut loc percheziții informatice asupra suspecților și că până la finalizarea dosarului persoanele implicate au prezumția de nevinovăție, se mai arată în aceeași sursă citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...