Consultații oftalmologice gratuite și ochelari de vedere pentru ilfoveni

Un proiect prin care se oferă ilfovenilor, gratuit, consultații optometrice, dar și ochelari, dacă e cazul, a fost aprobat în ultima ședință a CJ Ilfov.

Este vorba de „Ilfov, prin ochii tăi”, ce se adresează persoanelor de peste 18 ani, care fac parte din categorii vulnerabile (persoane cu handicap, cu ajutor social/ șomaj/ pensie de urmaș sau pensionari cu pensie de maximum 2.500 de lei).

„Știu cât de mult costă corectarea problemelor de vedere, cel puțin câteva sute de lei pentru o ramă și alte câteva sute de lei pentru lentile. Plus tariful consultației. Tocmai de aceea vrem să le oferim gratis pentru cei care nu și le pot permite.

Mai sunt de bifat câțiva pași procedurali și apoi trecem la treabă. Două caravane se vor plimba prin județ, iar oamenii se vor programa telefonic la consult. O să revin cu toate detaliile”, a transmis Hubert Thuma, președintele Consiliul Județean Ilfov.

2 COMENTARII

  1. Și cei care sunt bolnavi și nu se încadrează la pensie,stau pe spinarea copiilor,au și ei dreptul?Ca la celelalte beneficii nu ne incadram.Noi vom muri de foame și de boli ca nu avem nici măcar asigurare medicală

  2. Și noi ce fără pensii care suntem bolnavi și nu mai putem munci,nu ne incadram nici la pensii nici la ajutoare la nimic,măcar la ochelari poate ne ajutați.Ca o sa murim de foame,nu ne baga nimeni în seama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...