Consumabile în valoare de 3 milioane lei descoperite în depozitul DGASP Sector 5

Sute de pachete de şerveţele, mii de topuri de hârtie, dezinfectanţi, materiale de curăţenie, rechizite sau materiale sanitare, în valoare de 2,9 milioane lei, au fost găsite de către primarul Sectorului 5, Cristian Piedone Popescu, în urma unei verificări efectuate la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5.

„Primarul Sectorului 5, Cristian-Victor Piedone Popescu, a efectuat o nouă vizită pe teren, iar cu această ocazie a mers şi la un depozit ce aparţine Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 5. Ca şi în celelalte depozite unde edilul a făcut verificări în ultima perioadă, şi în depozitul DGASPC există sute de pachete de şerveţele, mii de topuri de hârtie, dezinfectanţi, materiale de curăţenie, rechizite sau materiale sanitare. Spre deosebire de produsele existente în celelalte depozite, cele menţionate mai sus sunt unele de calitate foarte bună, pentru care au fost plătite sume mai mari de bani”, reiese dintr-un comunicat transmis de primărie.

În depozitul aflat pe Strada Munţii Carpaţi există şi sute de aparate cu odorizant de cameră, care ar fi folosite în birourile DGASPC.

„Primarul Sectorului 5 nu a găsit niciun astfel de aparat în birourile Direcţiei. Cristian-Victor Piedone Popescu spune că este inadmisibil ca toate direcţiile să cumpere astfel de cantităţi uriaşe şi că achiziţiile sunt inutile şi fără acoperire”, menţionează sursa citată.

Potrivit centralizatorului realizat de DGASPC Sector 5 la sfârşitul lunii noiembrie, materialele aflate în depozit valorează 2.928.548 lei (aproximativ 600 de mii de euro).

„Este inadmisibil să ne batem joc de banii cetăţenilor din Sectorul 5. Cantităţi uriaşe de produse de curăţenie, mii de topuri de hârtie sau nelipsitele şerveţele, toate acestea se află în depozitul DGASPC Sector 5. Până nu se vor termina stocurile, nicio direcţie nu are voie să mai achiziţioneze absolut nimic. Voi continua să verific toate depozitele din sector care aparţin Primăriei. Ajunge cu banii aruncaţi pe geam!”, a transmis Cristian Piedone Popescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...