Continuă coșmarul șoferilor în Vama Giurgiu: bulgarii lucrează – din nou – la Podul Prieteniei

De câteva zile, bulgarii au reînceput lucrări de reabilitare a Podului Prieteniei, ceea ce a condus la mărirea considerabilă a cozilor formate în Vama Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, unde, vineri la prânz, camioanele aveau de așteptat în jur de trei ore.

Poliția de Frontieră Giurgiu a fost informată, oficial, de omologii bulgari că și vineri continuă lucrările de reabilitare la covorul asfaltic pe sensul de intrare în Bulgaria.

”În prezent traficul prin P.T.F. Giurgiu, pe sensul de ieșire din țară, s-a îngreunat și este posibil să crească timpii de așteptare.

Traficul prin P.T.F. Giurgiu la autoturisme se desfăşoară pe câte cinci artere de circulație, pe sensul de intrare în țară și pe câte trei artere de circulație pe sensul de ieșire din țară iar la autocamioane, pe sensul de intrare în ţară sunt utilizate patru artere de circulaţie și câte cinci artere de circulaţie, pe sensul de ieşire din ţară.

Recomandăm tuturor persoanelor care doresc să tranziteze frontiera româno-bulgară prin P.T.F. Giurgiu, să utilizeze şi celelalte puncte de trecere a frontierei de la graniţa cu Bulgaria, astfel încât să se evite aglomerarea punctului de trecere menționat.

Totodată, pentru a veni în sprijinul participanților la trafic, recomandăm utilizarea aplicației Trafic on-line, care este disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră, www.politiadefrontiera.ro.

Menţionăm faptul că se lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate în condiţiile actuale” – anunță reprezentanții IPTF Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...