Contre între Toni Petrea și Antonio Sefer, după victoria Chindiei cu Rapid: „Nu realizează ce spune”

Chindia Târgoviște a produs surpriza etapei a 12-a a Superligii, învingând-o pe Rapid, scor 2-1.

Echipa dâmbovițeană a reușit prima victorie a în acest sezon al Superligii. Tehnicianul Chindiei, Toni Petrea, s-a declarat deranjat de afirmațiile făcute de către rapidistul Antonio Sefer (22 de ani), care a spus că adversarii săi s-au bucurat „ca și cum ar fi câștigat un campionat”.

De când am preluat această echipă, știam lotul. Cred că au potențial, pot forma un grup puternic, care pot să pună probleme. Nu doar să se apere, pot să facă presing, să creeze ocazii. Încercăm să jucăm fotbal, să pasăm mai mult, să ținem de minge. Cred că aseară a fost un exemplu bun.

Știam că Rapid va folosi doi atacanți masivi și am pregătit meciul pentru a-i contracara pe atacanți. A trebuit să închidem mai bine zona centrală, să nu le dăm spații. Per total, sunt mulțumit de cum au reacționat jucătorii.

Cred că jucătorii tineri, cu mai puțină experiență, ar trebui să gândească înainte să vorbească. La fotbal nu poți să judeci, fiecare echipă poate să joace cum vrea, ce tactică vrea. Important este ce faci tu. Dacă nu reușești să-i desfaci, să creezi situații de poartă, nu e vina adversarului.

Sefer e tânăr, încă nu realizează ce spune. E un jucător de valoare, care cred că se va maturiza„, a spus Toni Petrea, la Digi Sport.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...