Contre PNL – PSD pe tema reducerii TVA şi a CAS-ului

Social – democrații acuză liberalii că s-au opus propunerilor de reducere a TVA, atunci când PSD le-a făcut. Informația a fost prezentată de Gabriela Firea, ministrul Familiei, într-o conferință de presă susținută duminică.

Eu, personal mi-aş fi dorit o mai bună comunicare între noi şi acceptarea soluţiilor cu care am venit. Din păcate, s-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră, pentru că chiar astăzi vedeam pe internet propuneri de scădere a TVA-ului, dar noi când am propus scăderea TVA-ului la energie partenerii noştri nu au fost de acord, acum se propune scăderea TVA la toate produsele”, a spus Firea.

Firea a precizat că a văzut, de asemenea, propunerea de scădere a CAS-ului. „Noi, când am propus pentru construcţii, ni s-a spus că afectează Pilonul II”, a arătat ea, precizând că se referă la anunţul făcut de preşedintele PNL.

Dacă tot suntem împreună la guvernare, o colaborare sinceră, onestă şi în care să nu ne disputăm maternitatea sau paternitatea unei soluţii”, a transmis Firea.

Liderul PNL Florin Cîţu a postat, duminică, un mesaj pe Instagram, în care prezintă soluţii pentru a creşte salariile pentru toţi românii şi dă exemplu reducerii CAS de la 25% la 20% – aproximativ 317 lei în plus în buzunar pentru românii cu salariul mediu.

Ulterior, a scris, pe Facebook, că pregătise această măsură şi putea să intre în vigoare de la 1 iulie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...