Copilul de doi ani din Neamț, bătut de mamă și de concubinul ei, a intrat în moarte cerebrală

Copilul de 2 ani și jumătate, din județul Neamț, bătut de mamă și concubinul acesteia, a intrat în moarte cerebrală. Cei doi sunt deja în arest pentru vătămare corporală.

Copilul a ajuns în spital în comă de gradul 4, iar în urma evaluărilor, medicii au constatat că băiatul avea și fracturi vechi de câteva luni.

Potrivit unor surse judiciare, mama copilului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă pentru copilul său, care ar suferi o criză epileptică. Transportat la spital, pacientul a fost examinat şi s-a constatat că a fost victima unor violenţe.

Medicii au sesizat poliţiştii, iar aceştia au declanşat o anchetă în urma căreia mamă, în vârstă de 20 de ani, şi concubinul acesteia, un tânăr de 17 ani, au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului. Ulterior, ei au fost arestați preventiv, însă au contestat măsura. 

Marţi, magistraţii Judecătoriei Târgu Neamţ au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi, însă ei au contestat măsura.

Dacă medicii vor declara decesul copilului, încadrarea juridică va fi schimbată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...