Cornel Dinu l-a pus la zid pe Mircea Rednic: “Nu are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo”

Fostul mare fotbalist și antrenor al echipei Dinamo, Cornel Dinu, consideră că Mircea Rednic, actualul antrenor al „câinilor”, a greşit cu o declaraţie oferită înaintea meciului cu Chindia Târgovişte, scor 1-0.

 Rednic și-a propus obținerea a cel puțin cinci puncte din meciurile cu Chindia, CS Mioveni și Farul.

„La mine se băteau cele două părţi bolnave din inimă. Chindia, unde am crescut, şi Dinamo, unde am stat decenii. Doar legătura sulfetească cu Chindia putea ajuta Dinamo. Ce pot spune e că… Sunt trei lucruri. Dinamo n-a mai câştigat, te pun pe gânduri, o să iau somnifere să dorm la noapte. Chindia a avut ocazii pe care nu le-a avut în opt meciuri. Chindia, a partida asta, e un paradox. E într-o zonă delicată, dar a câştigat, până acum, pe contraatac. 

Al doilea aspect. Ce nu înţeleg e o declaraţie a lui Rednic la o conferinţă de presă, care nu are nimic în comun cu mentalitatea lui Dinamo, că din cele trei meciuri rămase îşi propune să ia cinci puncte. Dacă pe timpul meu cineva făcea cineva o astfel de afirmaţie, era terminat, nu mai juca în echipă. Sigur, că trebuie să ne gândim la ce material are acum Rednic, dar e total în contradicţie cu mentalitatea de decenii a lui Dinamo. Sunt convins că Mircea Rednic are această mentalitate la Dinamo, asta e trăirea. Într-un fel, trebuie să-l înţelegi”, a declarat Cornel Dinu, la Telekom Sport.  

Dinamo a obţinut a treia victorie în Liga 1, prima după 15 etape, luni, în meciul cu Chindia Târgovişte, scor 1-0, în etapa a 19-a.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...