Corpul unui pacient decedat diagnosticat cu Covid-19, pierdut la Spitalul Floreasca. Poliția a început o anchetă

O situație tragică a avut loc la Spitalul Floreasca din Capitală. Familia unui pacient decedat care fusese diagnosticat cu Covid-19 a reclamat faptul că reprezentanții spitalului nu găsesc cadavrul.

Conform Digi24, pacientul ar fi decedat pe 31 decembrie, însă familia a fost informată că poate ridica cadavrul abia pe 4 ianuarie, adică astăzi.

Familia a venit la spital pentru a ridica corpul persoanei decedate, însă cadavrul nu a fost găsit de reprezentanții spitalului.

Situația a fost reclamată la 112, iar poliția a început o anchetă.

„Urmare informațiilor apărute în mass media, cu privire la o situație înregistrată la o unitate spitalicească din sectorul 1, facem următoarele precizări :

Prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că a fost anunțat cu privire la decesul unei rude aflate în spital, dar la momentul în care au sosit pentru a ridica trupul neînsuflețit, reprezentanții spitalului nu l-au putut elibera.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1, care au intrat în contact cu familia, dar și cu reprezentanți ai unității sanitare, care la acest moment au precizat că urmează a fi eliberat trupul, după încheierea unor proceduri medicale.

Verificările sunt efectuate de Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt”, arată Poliția Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...