Corpul unui pacient decedat diagnosticat cu Covid-19, pierdut la Spitalul Floreasca. Poliția a început o anchetă

Publicat: 04 ian. 2021, 15:44, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
Corpul unui pacient decedat diagnosticat cu Covid-19, pierdut la Spitalul Floreasca. Poliția a început o anchetă
Spital Floreasca

O situație tragică a avut loc la Spitalul Floreasca din Capitală. Familia unui pacient decedat care fusese diagnosticat cu Covid-19 a reclamat faptul că reprezentanții spitalului nu găsesc cadavrul.

Conform Digi24, pacientul ar fi decedat pe 31 decembrie, însă familia a fost informată că poate ridica cadavrul abia pe 4 ianuarie, adică astăzi.

Familia a venit la spital pentru a ridica corpul persoanei decedate, însă cadavrul nu a fost găsit de reprezentanții spitalului.

Situația a fost reclamată la 112, iar poliția a început o anchetă.

„Urmare informațiilor apărute în mass media, cu privire la o situație înregistrată la o unitate spitalicească din sectorul 1, facem următoarele precizări :

Prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că a fost anunțat cu privire la decesul unei rude aflate în spital, dar la momentul în care au sosit pentru a ridica trupul neînsuflețit, reprezentanții spitalului nu l-au putut elibera.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 1, care au intrat în contact cu familia, dar și cu reprezentanți ai unității sanitare, care la acest moment au precizat că urmează a fi eliberat trupul, după încheierea unor proceduri medicale.

Verificările sunt efectuate de Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt”, arată Poliția Capitalei.