Corturi pentru triajul și tratarea pacienților la două spitale din București, din cauza creșterii cazurilor de Covid-19 (foto)

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUB-IF) a anunțat montarea unor corturi pentru triajul și tratarea pacienților la spitalele Universitar și Pantelimon din București, pentru a sprijini spitalele care nu mai fac față numărului de pacienți bolnavi de Covid-19.

„Pentru a veni în sprijinul unităților spitalicești și pentru a asigura, la nevoie, o suplimentare a capacității de preluare și îngrijire a pacienților, ISU B-IF a amplasat câte un post medical avansat în curtea interioară a spitalelor Universitar de Urgență și Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon”. Măsura este necesară în contextul creșterii progresive a incidenței cazurilor de infectare cu Covid-19 la nivelul Capitalei. Compartimentarea interioară include zona de triaj și zona de tratament, având totodată dotările necesare pentru iluminare și încălzire”, a anunțat ISU B-IF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...