Corul Madrigal revine live pe scenă

Publicat: 04 aug. 2021, 22:00, de Roxana Roseti, în Cultură , ? cititori
Corul Madrigal revine live pe scenă

Corul Madrigal revine pe scena bucureșteană cu unul dintre cele mai ovaționate spectacole live ale sale, dedicat îndrăgitei sărbători religioase Adormirea Maicii Domnului.

Astfel, duminică, 15 august 2021, de la ora 21:00, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Anna Ungureanu invită publicul la Concertul Extrordinar „Ave Maria”. Evenimentul faimosului cor îi are ca invitați speciali pe copiii din Ansamblul de percuție Young Beats – Cantus Mundi, fondat și coordonat de Zoli Toth și se va desfășura în aer liber la Teatrul de Vară „Mihai Eminescu” din București (Str. Arhitect Hârjeu nr. 61).

Și lucrări în primă audiție pentru scena muzicală românească.

Programul concertului „Ave Maria” va oferi spectatorilor, pe lângă cunoscutele partituri de inspirație sacră ce surprind imaginea Fecioarei Maria în creația autohtonă și internațională, și lucrări în primă audiție pentru scena muzicală românească.Biletele pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro, iar costul unui bilet pornește de la 30 lei.

Concertul este organizat cu respectarea normelor oficiale de desfășurare a evenimentelor culturale cu public.Mai multe informații găsiți pe paginile de social media ale Corului Madrigal: