Crește rata campaniei de vaccinare. Iohannis: Ajungem la 100.000 de persoane pe zi

Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că nu există dificultăți în ceea ce privește campania de vaccinare și că, dacă este menținut acest ritm „ajungem la 100.000 de persoane vaccinate pe zi”.

„Observăm cu toții că numărul de persoane nou infectate e considerabil mai mic decât săptămâna trecută și acum două săptămâni. Scade și numărul persoanelor de la ATI. Acest lucru nu este suficient. Am discutat cu reprezentanții acestor specialități și e clar că pe viitoru trebuie acordată atenție sporită și zonei de resurse umane. Campania de vaccinare nu este în dificultate. Am discutat ieri cu domnul doctor Gheorghiță și l-am întrebat acelaș lucru. Mulți cetățeni însă nu se înscriu, dar merg la medicul de familie să se vaccineze, dar înscrieri noi avem. Dacă menținem acest ritm, ajungem la 100.000 de persoane pe zi”, a declarat Klaus Iohannis.

Bilanțul campaniei de vaccinare din România arată că în total au fost vaccinate 2.801.060 de persoane. Din acest total, 1.686,583 de persoane au fost imunizate complet anti-coronavirus, adică au primit ambele doze de vaccin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...