Îl mai știți pe Cristi Tabără? Suferă de o boală incurabilă și a slăbit 60 de kg. Cum arată la 55 de ani

Cristi Tabără era acel reporter simpatic, „cu greutate”, de la Pro TV, care se remarca prin tonul blând al vocii, despre care unii credeau atunci că este preot, mai ales că a absolvit Facultatea de Teologie. În urmă cu mulți ani, Cristi Tabără a renunțat la televiziune și s-a mutat în Republica Moldova, cu soția lui, iar acum moderează o emisiune la TVR. Cum arată Cristi Tabără la 55 de ani.

Cariera lui Cristi Tabără a luat o turnură cu totul neașteptată în momentul în care iubita sa de atunci (2011) i-a facut plângere la poliție pentru că ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită pe fiica ei minoră.

Au urmat luni întregi de audieri și un adevărat război al declarațiilor. Cristi Tabără a scăpat basma curată, însă a fost nevoit să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. A revenit câțiva ani mai târziu, la TVR, acolo unde lucrează și acum. În prezent, jurnalistul prezintă emisiunea “Exclusiv de România” și arată total diferit față de cum îl știau telespectatorii pe vremea când era vedetă Pro TV.

Potrivit cancan.ro, Cristi Tabără ar suferi de o boală incurabilă, Sindromul Cushing. Din cauza acestei boli ar fi slăbit 60 de kilograme.

Se pare că boala sa ar fi fost și motivul despărțirii de prima lui soție, Daiana Ghender, aceasta dând de înțeles că în căsnicia sa există probleme sexuale, fără să dea mai multe detalii.

Ce este Sindromul Cushing

 “Sindromul Cushing apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres” este secretat de glandele suprarenale, iar prezența să este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au această boală sunt periculoase în special pentru ele însele. Înțelegând care sunt sursele bolii, noi că aparținători putem doar să ne temem pentru sănătatea celor deja diagnosticați. Persoanele diagnosticate cu acest sindrom, pot lucra în colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridică la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare” a declarat psihologul Radu Leca, aceleiași surse.

Cu ce se ocupă Cristi Tabără acum

În prezent, prezentator al emisiunii “ Exclusiv de România” și Director al Departamentului Film din TVR, Cristi Tabără se definește, chiar el, pe site-ul oficial al TVR, în stilul său caracteristic:  

„Despre mine… nu am să vă spun foarte multe. Poate doar faptul că nu sunt un personaj ușor de suportat, sunt veșnic prins cu câte ceva, uneori tipicar și perfecționist, om al regulilor (deși plin de greșeli, că mai toată lumea), cu tendințe de lider militarist. Mă descriu bine cuvintele Sfântului Apostol Pavel: «Nu fac binele pe care îl vreau, ci răul pe care nu îl vreau». Și, în completare, cuvintele sutașului Corneliu către Mântuitor: «Cred, Doamne, ajută necredinței mele! »”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...