Cseke Atilla, după predarea ștafetei: Sunt sigur că Alexandru Rafila va fi eficient. Vom ajuta cu tot ce putem pe partea de construcții și reabilitări de infrastructură sanitară

Cseke Attila, cel care a asigurat conducerea interimară a Ministerului Sănătății, i-a predat ștafeta lui Alexandru Rafila, spunând că noul ministru va fi unul „eficient”.

A fost o perioadă foarte grea, dar, sigur, mandatul unui ministru al Sănătății nu este un mandat ușor. Este un mandat antrenant. Îi urez domnului ministru Rafila mult succes, sunt sigur că va fi un ministru eficace și va gestiona foarte bine provocările uriașe ale sistemului sanitar românesc. Am avut în ultimele două zile contacte multe, directe pentru că trebuie să asigurăm o continuitate a mandatului și a instituției Ministerului Sănătății.

Am predat datele și informațiile pe care le dețin, pentru că așa este normal, să conlucrăm. Pot să îl asigur pe domnul ministru Rafila și Ministerul Sănătății că, în calitatea mea de ministru al Dezvoltării, dacă putem să ajutăm, și credem că putem să ajutăm, în dezvoltarea infrastructurii sanitare, vom fi prezenți și vom ajuta cu tot ceea ce putem pe partea aceasta tehnică, de construcții, de reabilitări de infrastructură sanitară”, a declarat Cseke Attila, joi, la Ministerul Sănătății.

Noul Guvern a fost învestit joi, astfel că Alexandru Rafila a devenit noul ministru al Sănătății, iar Cseke Attila a rămas cu portofoliul Dezvoltării.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole