CTP: “Nicușor Dan e un tembel. Un tălâmb”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu (CTP) este supărat foc pe primarul Capitalei, Nicușor Dan, care, la mai bine un an de când conduce Bucureștiul nu a avut rezultate vizibile, iar o mare parte dintre bucureșteni stau in continuare în frig și nu au apă caldă.

CTP a răbufnit și a folosit cuvinte dure la adresa lui Nicușor Dan, primarul Bucureștiului.  “Am încercat să găsesc un cuvânt pentru Nicușor Dan, pentru atitudinea lui, pentru atitudinea din momentulde față. Cuvântul este „Tembel”. Ce înseamnă „tembel”? Nu e o jignire. Conform Dicționarului Explicativ al Limbii Române, „tembel” înseamnă „nepăsător”, înseamnă „indiferent”, înseamnă „indolent”, înseamnă „delăsător”. Asta e o insultă? Am dreptul să-i spun că e tembel? Pot să schimb să pun alt cuvânt? „Tălâmb”. E bine? Înseamnă același lucru!”, a spus, vineri seară, Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

“Ești primarul Capitalei și nu te vaccinezi

Popescu a comentat și despre faptul că primarului Bucureștiului este nevaccinat. “Ești primarul Capitalei, ai funcție administrativă de cel mai înalt rang și nu te vaccinezi. Sistematic, nu te vaccinezi, nu-ți iei certificat verde, pentru că ar fi putut să-și ia domnul Nicușor Dan certificat verde.L-aș întreba pe domnul Nicușor Dan: De ce trăiești, domne?”, a continuat gazetarul.

Faptul că sunt foarte mulți bucureșteni care nu au căldură în casă sau care nu au apă caldă l-a supărat la maximum pe Cristian Tudor Popescu.  “Se ocupă de mari proiecte strategice. A trecut un an… N-au băgat de seamă bucureștenii în niciun fel prezența acestui om. Sunt niște oameni care zac în frig și în întuneric într-un bloc din București, nu știu exact locația, i-am văzut la televizor. Niște oameni civilizați, niște oameni de bună calitate… Nicușor Dan i-a trimis la Termoenergetica pentru niște hârtii, că nu știu ce nu e în regulă, iar oamenii ăia stau în întuneric și în frig”, a răbufnit Popescu.

“Mă întreb de ce mai trăiește

“Sigur, și domnul Nicușor Dan se întreabă: „De ce mai trăiesc domne, bucureștenii ăștia? De ce consumă curent, consumă căldură, se mișcă de colo, colo ca să îmi creeze mie probleme? Dar și eu pot să-l întreb, sau să mă întreb de ce mai trăiește? Și acum, domnul Nicușor Dan, ce face? Mă uit și eu… Vinerea trecută s-a împlinit un an de la depunerea jurământului pentru primărie. Iată ce spunea că face domnul Nicușor Dan: „Cifrele noului București”. Am și o poză bună, era în culori, dar arată mai bine în alb/negru. Iată „Noul București”: „1.400 de euro salariu mediu net pentru bucureșteni, 40% mai puțin timp în trafic, centură verde a Capitalei, spații verzi, mari parcări de tip park and drive în jurul Capitalei, 130 de kilometri de metrou de suprafață, 50 de km de linie de tramvai, noi grădinițe, 900 de tramvaie, autobuze, două miliarde de euro fonduri europene atrase pentru București, 135 de kilometri de piste noi, doi ani de creștere a speranței de viață datorită reducerii poluării(…) A candidat la primărie, primarul general al Capitalei. De ce trăiești în funcția asta? Ca să faci ce?”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citește și reacția lui CTP după ce s-a vaccinat.

1 COMENTARIU

  1. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu are perfecta dreptate .
    .Dan e un tembel. Un tălâmb” pe buna dreptate. Cum poti sa stai cu mana intinsa si sa te supui la niste derbedei si la niste partide criminale?
    „Guvernul a întârziat să înăsprească restricțiile pentru a limita contagiunea, au spus criticii, iar o încercare de a impune permisele de sănătate COVID-19 în instituțiile de stat rămâne în urmă în parlament.” În UE, 81% din populația adultă a primit cel puțin o doză de vaccin. În România, această cifră este de 43,8%, a doua cea mai mică din bloc după vecina Bulgaria. Pentru românii peste 80 de ani, este doar 23,6%.

    Nicușor Dan daca il poate duce capul pe mai departe si are inteligenta necesara poate lucra direct cu Bruxelles si cu cele 27 de state europene. Gemania in industrie, industrie spatiala, Franta in agricultura si industrie , Tarile scandinave in sistemul financiar, bancar, Austria, Ungaria, Italia in turism si munca poate fuctiona la nesfarsit. Nu este nevoie de sa lucrezi si sa astepti cheremul a unor smecheri si borfasi din partidele PNL si PSD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...