Cu ce l-a supărat Messi pe Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul Cristian Tudopr Popescu crede Lionel Messi nu este cel care merita prestigiosul Balon de Aur. Gazetarul admite faptul că argentinianul este cel mai bun jucător din lume, în ultimii 15 ani, dar nu și cel mai bun în ultimul an.

Lionel Messi a primit, luni, al șaptelea Balon de Aur din carieră. „Balon de Aur în colțuri. Nu numai în politică se petrec măgării care rag la cer. Se petrec și în fotbal, și nu numai în cel de bărăgan de la noi, ci la cel mai înalt nivel mondial. Lionel Messi este, în opinia subsemnatului, cel mai mare jucător al lumii în ultimii 15 ani – peste Cristiano Ronaldo. Și al 3-lea în clasamentul tuturor timpurilor, după Pelé și Roger Federer al fotbalului, Johan Cruyff. Dar în anul care s-a scurs, Messi a fost bun, și atât. Jocul său nu a egalat eficiența scânteietoare a cel puțin 3 dintre „învinșii” săi: Robert Lewandowski, Karim Benzema și Mohamed Salah. Fiecare dintre ei, Lewa, Karim sau Mo, ar fi meritat Ballon d`Or înaintea lui Messi.

Sau tot politica, vârâtă în sport până la a face aurul balonului să nu mai fie rotund, ci în colțuri, e de vină?”, spune CTP pe pagina sa de Facebook.

Lionel Messi a primit, luni, al șaptelea Balon de Aur din carieră. Cristiano Ronaldo a bifat cea mai slabă clasare din ultimii 11 ani, locul 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...