Cu cine s-a cuplat Octavian Popescu, fotbalistul de pe urma căruia Gigi Becali speră să primească o avere: „Are o relație cu fata aceasta”

Octavian Popescu (19 ani) are un început de sezon slab, iar după meciul cu Silkeborg, din Conference League, mijlocașul a rămas fără banderolă.

Unchiul lui Tavi, care are același nume cu acesta, Octavian Popescu, a lăsat de înțeles că viața extra sportivă i-ar fi dăunat jucătorului.

El are o relație de doi ani cu fata aceasta (nr: Alina), am discutat lucrul ăsta și nu vreau să îl dezvolt.

El a jucat bine și când era prieten cu fata asta. Era prieten cu ea și juca bine. Tavi nu fumează, nu bea, nu pierde nopțile.

Poate mai există o excepție, dar nu repetate”, a spus Octavian Popescu, fostul mare fotbalist al Craiovei Maxima, conform Pro Arena.

L-am ajutat cu sfaturi, l-am susținut și mi-am dorit foarte mult ca din familia noastră un copil să ajungă și să calce pe urme în fotbalul de performanță. Am jucat cu cei mai mari fotbaliști ai țării, cu Hagi, cu Dobrin, cu Ilie Balaci.

Pentru mine este un lucru extraordinar. Îmi doresc și de la Tavi să guste din înalta performanță a fotbalului.

Tavi traversează o perioadă mai grea, după o scurtă perioadă foarte frumoasă. Nu poate să se simtă confortabil în situația asta, a ajuns rezervă și joacă zece minute pe final.

Am vorbit cu el zilele trecute, este abătut, debusolat, dezorientat. Dar mi-a zis că se pregătește foarte bine la antrenamente și încearcă să revină acolo unde a fost acum ceva timp în urmă”, a spus unchiul lui Octavian Popescu, pentru Pro Arena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole