Culegi cât vrei și deguști gratis. Cât costă căpșunele la Institutul pomicol de la Mărăcineni

Cum asigurarea forței de muncă este o problemă pentru toată lumea în România, Institutul de Cercetare – Dezvoltare pentru Pomicultură de la Mărăcineni (județul Argeș) a găsit o soluție salvatoare pentru recolta de căpșuni din acest an: Culegi singur, plătești mai puțin, acesta este sloganul sub care se derulează campania care îi îndeamnă pe consumatori să vină să-și aleagă fructele direct din câmp.

Zilele culesului de fructe românești continuă, inslusiv, sâmbătă, între orele 9-12. Unitatea pune la dispoziție doritorilor caserole, material de protecție și personal calificat. Copiii trebuie să fie însoți de părinți, se arată într-un anunț al institutului.

Cât despre preț, kilogramul de căpșune costă 5 lei, un preț pentru care merită să faceți efortul. Cât încă se mai găsesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...