Cum a reușit un șofer din Mureș să primească 15 amenzi în mai puțin de 10 minute

Un șofer de 21 de ani din județul Mureș a reușit să stabilească un record nedorit: în mai puțin de zece minute, a primit 15 amenzi de aproape 12 mii de lei și a rămas pieton pentru 420 de zile. Un an şi aproape două luni!

Totul s-a petrecut în centrul orașului Târgu Mureș, puțin după miezul nopții. Un echipaj de poliție a observat cum șoferul conducea într-un mod mai agresiv și asta a atras atenția.

Tânărul care se afla la volan nu a oprit la semanalele agenților. Acesta și-a continuat cursa iar preț de câteva minute a fost urmărit de echipajul de poliție. Mai mult, tânărul șofer teribilist a intrat și în mașina polițiștilor. După ce l-au prins, poliţiştii au constatat că cel aflat la volan a încălcat regulile din codul rutier de mai multe ori, în mai puțin de zece minute.

Printre acestea nu a oprit la semnalele agenților, a provocat un accident rutier cu pagube materiale, nu a semnalizat de mai multe ori, a pătruns pe contrasens și nu purta centura de siguranță. Pentru toate acestea, cumulate, tânărul s-a ales cu o amendă de aproape 12 mii de lei. Mai mult, tot cumulat, acesta ar putea rămâne fără permis 420 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...