Cum arată cel mai vechi pub din Anglia? Localul se închide după 1.229 de ani din cauza pandemiei

Cel mai vechi pub din Anglia se închide după 1.229 de ani din cauza pandemiei de coronavirus. Localul se numește Ye Olde Fighting Cocks și se află în St. Albans, un oraș situat la nord de Londra.

sursa: The Independent

Pub-ul funcționează din anul 793 d.Hr., adică de 1.229 de ani. Din nefericire, din cauza pandemiei de coronavirus localul a dat faliment.

 „Ultimii doi ani au fost fără precedent pentru industria ospitalității și ne-au frânt pe noi toți”, spune actualul proprietar al localului.

Acesta spune că pub-ul supraviețuit cu greu și înainte de pandemie, pentru că oamenii au renunțat la aceste localuri în favoarea barurilor și restaurantelor.

Cu o vechime de peste 1.200 de ani, pub-ul a devenit cunoscut datorită luptelor de cocoși care aveau loc acolo în secolele XIX și XX.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...