Cum arată copiii lui Codin Maticiuc. Are 2 fete și un băiat!

Codin Maticiuc este tatăl a trei copii, doi pe care îi are cu Ana Pandeli și un băiat pe care iubita lui îl are dintr-o reație anterioară. De când a devenit tată, cel care avea renumele de „crai de Dorobanți” este un familist convins și postează foarte des imagini cu fetițele lui.

În octombrie 2022, Codin Maticiuc a devenit tată pentru a doua oară. După prima sa fiică, Smaranda, care are deja trei anișori, de ieri, iubita lui i-a mai dăruit o fiică, pe Ilinca.

După aceea, Codin a postat pe Instagram o fotografie emoționantă.

„Datele de naștere ale copiilor mei. Pretty cool, huh?”, a scris acesta. Sunt trei date menționate, toate cu o simbolistică aparte și despere care numerologii ar avea multe de spus: 9.09.2010, 4.04.2019 și 10.10. 2022.

Cine sunt cei trei copii ai lui Codin Maticiuc

Primul menționat e fiul iubitei sale, Ana Pandeli, Mario, care are acum deja 12 ani.

„Am și un băiat de aproape 10 ani, care e din prima căsătorie a iubitei mele. Cu el pot să aplic teoriile legate de educație, pentru că e băiat mare.”, povestea Codin Maticiuc acum ceva timp.

Puștiul a primit de la Codin chiar și un rol în producția „Miami Beach”, și anume rolul tatălui său adoptiv când era copil, o experiență care pe puști l-a cucerit definitiv.

Codin Maticiuc are două fetițe, pe Smaranda și pe Ilinca, iar cele două micuțe nu s-au născut în România, ci în Statele Unite ale Americii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...