Cum arată noul SUV electric Skywell ET5 produs de românii de la Alview VIDEO

La exterior și la preț este o combinație de Honda cu BMW X3, iar la interior aduce mult cu Mercedes, așa arată noul SUV Skywell ET5 full electric, produs în China de către compania românească Visual Fan, deținătoarea brandului Alview.

Visual Fan, companie românească listată la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi deţinătoarea brandului Allview, a deschis o nouă linie de business, ce are ca obiect de activitate principal distribuţia de maşini electrice, ocazie cu care a lansat Skywell ET5, un SUV full electric, cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP) şi 456 km City Drive.

Pentru început, Visual EV va distribui modelul SUV Skywell ET5, cu o autonomie de 400 km mixt (WLTP), un spaţiu interior generos şi bine compartimentat, sistemul automat de asistenţă la conducere – L2.5, dar şi numeroase opţiuni şi elemente inovatoare incluse în varianta de bază ce aduc siguranţă, dar şi un plus de confort.

De unde se cumpără noul SUV Skywell ET5

Modelul Skywell ET5 este comercializat, în acest moment, prin intermediul primului dealer al companiei Visual Fan, Brady Auto Center din Bucureşti, iar persoanele care doresc să descopere maşina în perioada următoare se pot înscrie pe site-ul www.visualev.ro în vederea unui test drive.

Skywell ET5 este disponibilă în două variante – Premium şi Luxury – iar clienţii au la dispoziţie opţiuni de personalizare a culorii caroseriei (Midnight Blue, Metallic Grey, Pearl White) şi a designului interior (Fusion Design – Black Leather Seat, Grey interior sau Royal Design – Brown Leather Seat, Brown interior).

Cât costă noul SUV electric Skywell ET5

Preţul de comercializare al maşinii porneşte de la 39.980 de euro (inclusiv TVA), fiind disponibil şi prin Programul Rabla. Totodată, SUV-ul poate fi achiziţionat şi în leasing, de la 499 euro/lună, informează compania.

„În funcţie de opţiunile de personalizare alese de către clienţi, termenul de livrare este de minim 75 zile. Clienţii îşi pot rezerva modelul dorit începând de astăzi, accesând acest link, iar toate rezervările confirmate până la data de 31 decembrie se vor livra în luna martie 2022”, precizează un comunicat al companiei.

Cine este Fan Visual și Alview

Visual Fan, deţinătoarea brandului Allview, este listată la Bursa de Valori București (simbol bursier ALW), este o companie cu capital integral românesc, fondată la Braşov, în anul 2002. Compania produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri şi alte gadgeturi şi a fost printre primele entităţi din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV, în 2019, fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020).

În primul semestru al anului 2021, Visula Fan a înregistrat o cifră de afaceri de peste 13,58 milioane de euro (66,77 milioanede lei) din vânzarea de dispozitive electronice, respectiv un profit net de 972.000 de euro (4,78 milioane lei) pe acest segment de business ce reprezintă activităţile de bază ale companiei.

Visual Fan visează o creștere de 10% a cifrei de afaceri

Demararea noii linii de business se va realiza prin deschiderea unei companii ce va avea ca obiect de activitate principal distribuţia de maşini electrice – Visual EV S.R.L., al cărei capital este deţinut în proporţie de 95% de către Visual Fan S.A. Diferenţa de 5% din capitalul companiei este deţinută de către o persoană fizică din cadrul companiei. „Prin abordarea acestui nou proiect, Visual Fan preconizează o creştere a cifrei de afaceri la nivelul grupului, cu 10%, până la finalul anului 2022. Strategia pe termen lung vizează dezvoltarea portofoliului şi adiţia de noi modele, pentru a acoperi necesităţile pieţei de masă”, informează un comunicat al companiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...