Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Cum arată și cu ce se ocupă Alexandra Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceaușescu. Ei bine, Alexandra, fiica lui Valentin Ceaușescu, băiatul cel mare al lui Nicolae și al Elenei Ceaușescu, are 26 de ani și este pasionată de design interior. Alexandra Ceaușescu a ales dintotdeauna discreția și mulți dintre cei care au apelat la serviciile ei au considerat că este o simplă coincidență numele pe care îl poartă.

Elena și Nicolae Ceaușescu au avut trei copii – Zoia, Nicu și Valentin, însă doar cel din urmă mai este în viață. În vârstă de 73 de ani, Valentin se bucură de un trai normal și discret, departe de privirile indiscrete, într-o vilă de la marginea Bucureștiului. Dintre cei trei copii ai soților Ceaușescu, doar Valentin are copii. Aceștia sunt Alexandra (26 de ani) și Daniel Valentin (41 de ani).

Cu ce se ocupă Alexandra, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

După ce a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism ”Ion Mincu”, la secția design interior, Alexandra Ceaușescu și-a continuat activitatea în domeniu, deschizându-și o afacere alături de doi colegi.

Fata lui Valentin Ceaușescu a avut numeroase proiecte premiate la gale, preferând redecorarea în stilul interbelic al unor hoteluri de lux.

”Este un studio de arhitectură de interior din București (…). Ideologia noastră constă în faptul că vedem designul ca pe ceva mai mult decât doar crearea unui spațiu armonios, considerăm că acesta ar trebui întotdeauna să spună o poveste, de aceea acordăm o atenție specială nevoilor clienților noștri, în încercarea de a găsi povestea unică a fiecărui spațiu în parte.

Fie că este vorba despre amenajări rezidențiale sau comerciale, pentru fiecare proiect punem laolaltă conceptul, funcționalitatea și ergonomia, parcurgând toate etapele de proiectare, până la implementare, pentru ca povestea fiecărui proiect să aibă un final fericit”, susține Alexandra în prezentarea făcută pe site-ul firmei la care este partener și fondator.

Cine este mama Alexandrei Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceaușescu

Alexandra Ceaușscu este rezultatul mariajului lui Valentin cu Roxana, actuala lui soție, iar Daniel Valentin provine din căsnicia fiului fostului dictator cu Iordana (Dana) Borilă.

Nepoata lui Ceaușescu a fost întotdeauna o elevă foarte bună la învățătură și un copil cuminte și ascultător care nu le-a făcut niciodată probleme părinților ei, potrivit apropiaților săi.

Fata lui Valentin a studiat la Școala Centrală din București unde a avut numai note bune, potrivit shtiu.ro. În anul 2015 a susținut examentul de Bacalaureat pe care l-a luat cu media generală de 9,46. Apoi, ea a urmat cursurile Facultății de Arhitectură, secția Design Interior.

Alexandra Ceaușescu are un frate vitreg, Daniel Ceaușescu

Daniel-Valentin Ceaușescu avea doar 8 ani în 1989 când bunicii lui au fost împuşcaţi la Târgovişte. Pe vremea aceea, se cerea ca acel copil merita să ajungă într-unul din orfelinatele comuniste, să trăiască în condițiile oribile cunoscute. Dar mama lui a găsit soluția să-l salveze: au fugit împreună din țară.

Daniel Valentin Ceaușescu a studiat și trăit în New York unde a studiat fizica și filosofia. Oana Mizil spunea că, după plecarea în SUA l-a revăzut pe Daniel Valentin în 2008:

”Am discutat, mi-a spus că era licențiat în Fizică și Filosofie. Am rămas profund impresionată de inteligența, cultura și, mai ales, de extraordinara modestie de care dă dovadă Daniel.

Este un tânăr absolut încântător, sclipitor și, așa cum am mai spus, un tânăr cu o aleasă educație și extraordinar bun-simț. Din păcate, întâlnirea noastră ulterioară s-a petrecut la înmormântarea bunicului meu. A venit alături de mama sa, Dana, cea care s-a ocupat de educația lui de la plecarea din țară.

Sunt convinsă că Daniel va avea un viitor împlinit și asta nu pentru că este nepotul soților Ceaușescu”.\

foto: wowbiz.ro/retetesivedete.ro

Mai multe articole...

Cele mai citite articole