Cum este izolarea în Maldive? O româncă a fost diagnosticată cu Covid-19 în timp ce se afla în vacanță

Publicat: 08 ian. 2021, 22:31, de Raluca I. Heroiu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum este izolarea în Maldive? O româncă a fost diagnosticată cu Covid-19 în timp ce se afla în vacanță

O româncă a fost depistată cu coronavirus în timp ce se afla în vacanță împreună cu familia. Este singurul caz de Covid-19 depistat pe insula pe care aceasta se află.

Femeia a plecat într-o vacanță de vis cu familia, însă concediul i-a fost parțial distrus de vestea că a contactat virusul.

„Sunt pe o insula privată, resort, în care sunt foarte puțini oameni, mai puțin de 100. Sunt singură persoană confirmată, lucru care stârnește curiozități și face că lucrurile să pară mai complicate. Momentan, starea mea e bună. Starea psihică când afli un asemenea rezult și ești în paradis cu virusul cu care toată lumea e în minte nu e tocmai bună, dar mă ajută soarele, oamenii de la hotel. Staff-ul e extraordinar, se ocupă foarte bine de ce se întâmplă cu mine și cu familia. Fiecare suntem îngrijiți după nevoile speciale. Soțul și fiica în camera separată, eu alături de ei, împreună avem acces la un loc foarte mare în care ne putem plimbă, auzi valurile oceanului. Putem stă la soare și sperăm să ajungem acasă cât mai repede posibil”, a declarat femeia, conform Digi24.